За фирмата

EuroTeleSites, компания, регистрирана на Виенската фондова борса, е водещ доставчик на телекомуникационна инфраструктура и решения в Централна и Източна Европа. Компанията изгражда  дигиталната инфраструктура в региона, като управлява повече от 13 000 стратегически разположени обекта в 6 държави.
 
EuroTeleSites е надежден партньор за осигуряване на безжична връзка от Боденското езеро до Черно море и е сред 30-те най-големи компании, предоставящи подобни услуги, в света. Освен A1 като основен партньор, клиентите на компанията варират от оператори на мобилни мрежи до доставчици на интернет услуги, предприятия и държавни агенции.
 
Мисията на EuroTeleSites е да осигурява надеждни и иновативни инфраструктурни решения, за да отговори на непрекъснато нарастващата нужда от свързаност в съвременния свят.

Готов ли си да разшириш опита си и да развиеш широк набор от умения в малък, но силно мотивиран екип от експерти?

EuroTeleSites е точното място за теб, ако са ти важни:

Работа в стабилна и бързо развиваща се компания;
Разнообразието от проекти и технологии;
Вдъхновяваща работна атмосфера;
Възможностите за учене и кариерно развитие.

Кандидатствай сега!

Свободни позиции

Стажант „Проектиране Инфраструктура на мрежата“

Ако притежаваш опит и желание да участваш в изграждането, поддържането и подобряването на мобилната мрежа на компанията, това е точната възможност за теб!

Виж повече

Присъедини се към нас в оформянето на бъдещето в осигуряването на телекомуникационна инфраструктура и решения в Централна и Източна Европа. Бъди част от компания, която не просто поставя стандарти, но постоянно ги повишава. Твоята кариера в EuroTeleSites няма да бъде просто работа, а непрекъснато приключение, в което всеки ден носи нови предизвикателства и възможности за развитие. 

Можеш да провериш предварително дали ценностите на нашата компания ти подхождат. Те отразяват принципите и вярванията, които ни ръководят всеки ден:Изграждаме взаимоотношения, проявяваме отговорност и гарантираме на нашите клиенти високо качество на обслужване.Насърчаваме коректност, сътрудничество и уважение един към друг в работата си.Имаме доверие в екипа ни и разчитаме на проактивните действия на колегите ни в подкрепа на развитието на EuroTeleSites.